Selasa, 8 Mac 2016

5 THINGS I HATE MOST

Assalamualaikum.. Hi!


Sebelum Zati tulis entry pasal '5 Things I Hate Most' ni, Zati nak ucapkan terima kasih pada Cik Unggu kerana tag Zati ( unggu favourite colour Zati hehehe..) . Ok bersemangat nak tulis ni hehehe..

Tapi mari kita tengok dulu peraturan mudah dulu..

1.Senaraikan 5 perkara yang paling kita tak suka, benci atau tak gemar.
2.Mention orang yang tag kita dalam entry ni..
3.Tag 5 orang rakan blogger anda untuk jawab segmen ni

okey, tak nak banyak tulis, rajin-rajinlah baca apa yang Zati tak suka ehh.. hehehe

1. LOADING...

Zati rasa perkataan loading ni semua orang tak suka.. termasuklah Zati. Zati paling tak suka bila Zati bukak YouTube then kena tunggu video tu berminit-minit.. huhhh.. STRESS!!

2.ORANG NAK BACA NOVEL BERSAMA-SAMA

Ok, ini paling tak suka. Zati ingat lagi masa kat sekolah selalu jugalah Zati bawak novel ke sekolah nak baca novel, then kawan Zati pun jenguk lahh sekali nak baca novel Zati, jadi maksudnya kalau Zati nak baca novel Zati kena baca sorang-sorang .

3. LIPAS + KATAK

Haiwan diatas ini memang Zati tak suka, kalau nampak jerr haiwan ni Zati mesti cepat-cepat lari masuk bilik , tutup pintu huhh.. geli kot.

4.BILA BERCHATING DENGAN ZATI CAKAP PASAL 'LELAKI'

Ini memang Zati tak gemar, bila chat WhatApp or Facebook cakap pasal lelaki, boyfriend or crush dengan Zati. Zati memang tak suka bila topik ini dibangkitkan, bebuallahh pasal makanan ke, drama korea ke, kenangan masa sekolah ke, muzik kegemaran ke, apa-apalahh tapi jangan lahh cakap pasal topik anti ni..

5.HATERS

Kenapa kita kena jadi Haters? Kalau ia pun tak suka tak payahlah.. comment macam-macam 'saya tak sukalah' , 'teruknya..dia', 'hishh.. macam plastic jerr' .Kalau tak suka diam jerr..itu pendapat Zati lahh..

Sebenarnya ada satu lagi hehehe.. Zati tak suka orang call Zati, messege jerr Zati suka hahaha..
Oklahh.. Thanks Cik Unggu :)

Rakan Blogger yang Zati tag
Sehijau BlogRA
Zara Nabilah
Nur Sabrina
Diya Hanun
Aqilah Azmi

Sekian, Nur Nadheera

7 ulasan:

  1. OHMYGOD RASA NAK NANGIS DENGAR LAGU DEKAT BLOG NIH. BETAPA SUSAHNYA NAK JUMPA BLOGGER YG MINAT LOVELYZ ! HELLO FELLOW LOVELINUS ;;~~;;

    BalasPadam
    Balasan
    1. Wahh.. Zati pun terharu haha hi5 Lovelinus

      Padam
  2. Hehee..dah jawap dah :D
    http://fardiyah.blogspot.my/2016/03/5-things-i-hate-most.html

    BalasPadam
  3. kita geng... geli dengan lipas..eyekkk >_<

    BalasPadam
  4. no2 sama. tambah kalau orang pinjam buku pastu kotorkan. like are you kidding me

    BalasPadam
  5. haters tu mmg smua tak suka. Tp nak buat mcm mana syg.. haters everywhere. Just ignore =)

    BalasPadam
  6. No 2 tu, memang leceh are kalau kita tengah syok baca-baca ada orang menyibuk nak tumpang baca sekali

    BalasPadam